S.W.A.T. - Fórum
[ Új üzenetek · Résztvevők · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 1
  • 1
S.W.A.T.
SharkDátum: Szombat, 2011-07-23, 8:08 PM | Üzenet # 1
Tag
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 7
Hírnév: 1
Állapot: Offline
A SWAT feladatai

A kommandószervezet feladatai közé tartozik a túszmentés, terroristák elleni akciók, komoly fegyverzetű és/vagy nagyon sok főből álló csapat leszerelése. Ezen felül még a drogkereskedelmet is ők szűkítik le, illetve még azok az akciók és rájuk hárulnak, amit a rendőrség nem képes megoldani.

Felszerelés

A felszerelésük nagyon bő. Ott vannak a nagy, távcsöves puskák (sniper), a nehéztültényű automata/félautomata gépfegyverek. Gránátokból van nekik repesz (stinger), vakító - fény- (flash) és füstokádó, amely általában könnygáz (CS gas). Egész testüket beborítók kevlár felszerelés. Ezek közül ott van a golyóálló mellény, kevlár kesztyű, térdvédő, sisak meg minden, ami a biztonságukat segítik. A lámpáik a fegyverekre vannak ráerősítve, amelyek át világítanak ködön és füstön. Éjjellátó szemüvegek ill. minen más. Ha csak 6 óra áll rendelkezésre a központnak, hogy megtervezze a küldetést, és végre is hajtsa, akkor különösen erre a célra gyártott különleges felszerelést veszik igénybe. Például ge ytitánból készült hegymászó felszerelést készítettek. Csak a cél éppen egy felhőkarcoló 68-adik emelete volt, és felülről közelítették meg az épületet, vagy ugyanehhez a küldetéshez használt hangtalan, kevlarszövetből csinált léghajó, hogy hangtalanul szállhassanak le az épület tetejéről, meg még ezer más felszerelést gyártottak, mind egyedi, mindet egyszer használták, csak ahhoz a küldetéshez, mely miatt létrejött.Különböző szenzorok, szemüvegek, érzékelőeszközök: ide tartoznak a fémdetektorok, éjjellátók, hőérzékelők, mágneses érzékelők, mélytengeri szonárok, röntgenek, és úgynevezett X-ray detektorok, amik a lazább, főleg szerves anyagok kimutatását segítik elő.

Egyéb

A SWAT-ban a rendőrséggel azonos rangok vannak. A SWAT-nak nincsenek különleges osztagai, mert a SWAT a különleges osztag: csapásmérő egységei, taktikusai, és "beszerzői" vannak. (A beszerzők gyártatják le a speciális dolgokat, a minden mást, a fegyvereket, és vigyáznak arra, hogy a SWAT felszerelés ne kerüljön rossz kezekbe.) A nyomozós, elemzős, laboros részt a rendőrség, FBI, CIA, vagy hasonló rokon szervezet végzi el, a SWAT-é a piszkos munka. Veszélyes küldetéseket a hadnagynál magasabb rangú SWAT ügynök átveheti a rendőrségtől az ügyet, általában a rendőrségi vezető rangjától függetlenül, kivéve állami, FBI, vagy CIA megbízás esetén.

"A cápa nem eszik embert, de nem szabad megbízni benne"
"Ha leülsz egy partra és eleget vársz, előbb utóbb meglátod az ellenséged tetemét"

カワウソDátum: Szombat, 2011-07-23, 8:15 PM | Üzenet # 2
Ötlet Osztó!
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 111
Kitüntetések: 5
Hírnév: -1
((Az egész sztori jó de én úgy tudom, hogy a S.W.A.T úgy működik, hogy önálló mozgósításra nincs engedélyük hanem mikor a közelben lévő egyi kszervtől megkapják a mozgósítási parancsot akkor kell kijönniük viszont van egy olyan speciális képességük hogyha kihívják őket egy helyszínre senki nem parancsolhat nekik még az elnök sem. Természetesen barátilag megkérhetik őket hogy még ne támadjanak de ha pl az FBI kihívja a SWAT- alakulatot és parancsot ad hogy azt a túszt ott szabadítsák ki akkor onnantól kezdve hiába ordít az FBI hogy a másik túszra vigyázni vagy hogy ne öljék meg az embert ha a SWAT úgy látja jól akkor azt csinál amit akar én így tudom javíts ki ha téves smile ))

"Akik a békés forradalmat lehetetlenné teszik, azok miatt válik a véres forradalom elkerülhetetlenné."-John F. Kennedy

SharkDátum: Szombat, 2011-07-23, 8:21 PM | Üzenet # 3
Tag
Csoport: Adminisztrátorok
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 7
Hírnév: 1
(( Igazából ezt nem én írtam. Wikipedia. Megvan a saját elképzelésünk. Csak azért van, hogy legyen egy kis leírás erről ))

"A cápa nem eszik embert, de nem szabad megbízni benne"
"Ha leülsz egy partra és eleget vársz, előbb utóbb meglátod az ellenséged tetemét"

• Oldal 1 / 1
  • 1
Keresés: